Contact Form

Name

Email *

Message *

Cari Blog Ini

Steiner Waarschuwt Bearman Het Wordt Een Reality Check

Steiner waarschuwt Bearman: "Het wordt een reality check"

Bearman stapt over naar Mercedes-Benz Formule 2

Noordam Centre, het managementbureau van regerend Formula 4-kampioen Oliver Bearman, heeft aangekondigd dat de Brit voor 2023 de overstap maakt naar het Prema Racing team in de Formule 2. De 17-jarige vervangt Arthur Leclerc, broer van Ferrari-coureur Charles, die naar de Formule 1 vertrekt bij DAMS.

Een grote stap vooruit

De overstap naar de Formule 2 is een grote stap vooruit voor Bearman, die pas in 2021 zijn debuut maakte in het eenzittersracen. Hij won in 2022 de Britse Formule 4-titel en werd tweede in het Italiaanse Formule 4-kampioenschap, achter Prema-teamgenoot Andrea Kimi Antonelli.

Waarschuwing van Steiner

Guenther Steiner, teambaas van Haas, waarschuwt Bearman echter voor de uitdagingen die hem te wachten staan in de Formule 2. "Het wordt een reality check voor hem," zei hij tegen RaceFans. "De Formule 2 is een zeer competitieve klasse, en Oliver zal moeten leren omgaan met de druk en de verwachtingen die erbij komen kijken."

Advies van Steiner

Steiner gaf Bearman ook wat advies over hoe hij de uitdagingen van de Formule 2 het beste kan aanpakken. "Hij moet gefocust blijven en hard werken," zei hij. "Hij moet ook leren van zijn fouten en niet te snel opgegeven. Als hij dat doet, denk ik dat hij een succesvolle carrière in de motorsport kan hebben."

Bearmans reactie

Bearman zei dat hij enthousiast is over de uitdaging om in de Formule 2 te racen en dat hij het advies van Steiner ter harte neemt. "Ik weet dat het een grote stap is, maar ik ben er klaar voor," zei hij. "Ik heb hard gewerkt om dit te bereiken en ik ben vastbesloten om te slagen."


Comments