Contact Form

Name

Email *

Message *

Cari Blog Ini

Test Drive Unlimited Solar Crown Racet Met Launch Trailer Naar De Release

Test Drive Unlimited: Solar Crown racet met launch trailer naar de release

Solar Crown eindigt de droogte voor Test Drive Unlimited-fans

De Test Drive Unlimited-franchise heeft lang stof verzameld, maar binnenkort komt daar verandering in. Nacon en Kylotonn hebben vandaag een lanceringstrailer uitgebracht voor Test Drive Unlimited: Solar Crown, de nieuwste game in de serie. De trailer laat zien hoe spelers de straten van Hong Kong Island en omgeving kunnen verkennen. Spelers kunnen ook voertuigen aanpassen en hun vaardigheden op de proef stellen in verschillende races en uitdagingen.

Test Drive Unlimited: Solar Crown verschijnt op 22 september 2023 voor PlayStation 5, Xbox Series X/S, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch en pc.

Veel nieuwe features en voertuigen in Test Drive Unlimited: Solar Crown

Test Drive Unlimited: Solar Crown is de eerste game in de serie die naar de huidige generatie consoles komt, en hij belooft een aantal belangrijke nieuwe functies. Spelers kunnen nu bijvoorbeeld hun voertuigen aanpassen met een verscheidenheid aan onderdelen en upgrades. Het spel bevat ook een nieuwe carrièremodus waarin spelers hun vaardigheden kunnen verbeteren en beloningen kunnen verdienen. Daarnaast zijn er online multiplayer-modi waarin spelers tegen elkaar kunnen racen of samen kunnen werken om missies te voltooien.

Test Drive Unlimited: Solar Crown bevat meer dan 100 voertuigen van 's werelds beste autofabrikanten, waaronder Ferrari, Lamborghini, Bugatti en Koenigsegg. Het spel zal ook een dynamisch weerssysteem hebben dat de rijervaring kan beïnvloeden.

Test Drive Unlimited: Solar Crown belooft een meeslepende race-ervaring

Als je een fan bent van racegames, dan is Test Drive Unlimited: Solar Crown zeker een game om in de gaten te houden. De game biedt een meeslepende race-ervaring met een verscheidenheid aan functies en voertuigen. En met een releasedatum in september is het niet lang meer wachten tot je achter het stuur kunt kruipen en de straten van Hong Kong Island kunt verkennen.


Comments